Το σπουδαίο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μίλαν είναι αυτό που ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα του Champions League.
Οι Μαδριλένοι υποδέχονται τους «ροσονέρι» σε μια αναμέτρηση όπου θα… παραταχθούν στο χορτάρι του Σαντιάγκο Μπερναμπέου 22 τρόπαια πρωταθλητριών Ευρώπης/Champions League.
Περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων, από τους Κάρλο Αντσελότι και Πάουλο Φονσέκα.
Αναλυτικά:
Η ενδεκάδα της Ρεάλ: Λούνιν, Λούκας Βάσκεθ, Μιλιτάσο, Ρούντιγκερ, Μεντί, Βαλβέρδε, Μόντριτς, Τσουαμενί, Μπέλινγκχαμ, Βινίσους και Εμπαπέ.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Για το ντέρμπι «αιωνίων» της Euroleague, τις απουσίες της ομάδας του αλλά και τα μεταγραφικά σενάρια, μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.