Τις σπουδαίες μεταγραφές παικτών από το ΝΒΑ, στις οποίες προχώρησαν το περασμένο καλοκαίρι οι ομάδες της Euroleague, κλήθηκε να σχολιάσει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε δεν φάνηκε να συμφωνεί με την κοινή πεποίθηση ότι η φετινή διοργάνωση είναι η πιο δυνατή που έχουμε δει ποτέ, με προσθήκες αστέρων όπως οι Τζέντι Όσμαν, ο Εβάν Φουρνιέ, ο Φουρκάν Κορκμάζ και ο Φρανκ Ντιλικινά.
Τι είπε ο Γιασικεβίτσιους για τις μεταγραφές των NBAερ:
«Λένε ότι είναι η πιο δυνατή EuroLeague κάθε χρόνο. Δεν ξέρω πόσο διαφορετική είναι πραγματικά από πέρσι. Ο αριθμός των παικτών μειώνεται. Φυσικά, υπάρχουν μερικά μεγάλα ονόματα που επέστρεψαν από το ΝΒΑ, αλλά μέχρι στιγμής, είναι απλώς ονόματα», τόνισε σύμφωνα με το «Basketnews.com».
Υπενθυμίζεται πως και η Φενέρμπαχτσε έφερε στο ρόστερ της πάικτη από το NBA, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο σοβαρός τραυματισμός του Σκότι Γουίλμπεκιν, φέρνοντας στην Τουρκία τον Σκλαιλαρ Μέις.
Ο Μέις που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα τόσο των Μπλέιζερς όσο και των Λέικερς έκανε το ντεμπούτο του στη Euroleague απέναντι στον Παναθηναϊκό, στον αγώνα 5ης αγωνιστικής της Euroleague, στην ULKER Sports Arena.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.