Με τα παιχνίδια Παναιτωλικός-Βόλος 0-1 και Λεβαδειακός-Λαμία 2-2 άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Ολυμπιακός έχει επικίνδυνη αποστολή στην Τρίπολη, με τον Γιασίτζι να συμπεριλαμβάνεται πρώτη φορά στην αποστολή. Ο Μεντιλίμπαρ ίσως να φρεσκάρει την ενδεκάδα με το διπλό επί της Μάλμε.
Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί αύριο τον Άρη έχοντας τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς στην αποστολή, όπως και τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό του.
O ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Τζάκσον Κρούζερ που πέτυχε 21 πόντους νίκησε στην Πυλαία με 87-82 την ΑΕΚ, που ήταν άστοχη στο τελευταίο δίλεπτο του παιχνιδιού για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Μπάσκετ Λιγκ.
Φοβερό ματς έγινε στη Ρόδο, όπου ο Κολοσσός προηγήθηκε με τρίποντο του Σλαφτσάκη στα 3.8 δευτερόλεπτα, αλλά ο Αρης που είχε βρεθεί να χάνει και με 19 πόντους, πήρε τη νίκη με 85-84 χάρη σε μπάζερ μπίτερ του Γούντμπερι.
Ο Παναθηναϊκός με κορυφαίο τον Σλούκα πέρασε από την έδρα της Φενέρ, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχανε στο Μόναχο από τη Μπάγερν, και ενώ αύριο θα αναμετρηθούν στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα.
Στην Α1 γυναικών και στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός νίκησε 92-67 τον Πρωτέα. Αυτή ήταν η 3η νίκη για τις ερυθρόλευκες στο πρωτάθλημα.
Στο Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο γυναικών και στο ντέρμπι που μετέδωσε ζωντανά το Megaplay ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας με 12-11 τον Άλιμο και έκανε ιδανική πρεμιέρα στη διοργάνωση. Πρώτη σκόρερ με 5 γκολ η Στεφανία Σάντα.
Στην πρεμιέρα της Volley League ανδρών ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ την Κηφισιά, που πάντως τον δυσκόλεψε στα 2 πρώτα σετ, που πήραν οι ερυθρόλευκοι οριακά με 25-22 και 25-23. Για τη 2η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών ο Παναθηναϊκός νίκησε δύσκολα τον Μίλωνα.
με 3-2 σετ στη Νέα Σμύρνη και άφησε 1 βαθμό, αφού οι ψυχωμένες γηπεδούχες με καλό σερβίς και μπλοκ, έστειλαν το ματς στο τάι μπρέικ όπου έχασαν 15-12.
H Νότιγχαμ νίκησε εκτός έδρας την Λέστερ με 3-1 και ανέβηκε στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην Ιταλία η Νάπολι παρέμεινε στην κορυφή με δύσκολο 1-0 επί της Λέτσε
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.