O Ντάνι Καρβαχάλ– σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης, ο υποβλήθηκε σήμερα (11/10) με επιτυχία, σε επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης του πρόσθιου χιαστού και της οπίσθιας πλάγιας αστάθειας στο δεξί του γόνατο.
Την επέμβαση έκανε-αφού περίμενε να υποχωρήσει η φλεγμονή- ο κορυφαίος στις επεμβάσεις στα γόνατα Δρ. Μανουέλ Λέγες, ο οποίος έχει χειρουργήσει επίσης τους Μιλιτάο, Κουρτουά, που τραυματίστηκαν σοβαρά την περασμένη σεζόν, καθώς και την Καρολίνα Μαρίν, που έσπασε τον σύνδεσμο της στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Ο τραυματισμός του Καρβαχάλ σημειώθηκε στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ (2-0) στο Σαντιάγο «Μπερναμπέου». Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ρήξη του πρόσθιου χιαστού,ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου, αλλά και ρήξη ιγνυακού τένοντα στο δεξί του πόδι.
Τις επόμενες μέρες, ο Καρβαχάλ θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποθεραπείας του, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για σχεδόν ένα χρόνο.
Ο Ντάνι Καρβαχάλ μέχρι να τραυματιστεί είχε 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Champions League και Super Cup, με 1 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.
Συνολικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει 427 συμμετοχές, με 14 γκολ και 65 ασίστ. Σε επίπεδο συλλόγων έχει 531 ματς, με 18 γκολ και 82 ασίστ. Με την εθνική Ισπανίας έχει 51 ματς, με 1 γκολ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο