Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να νίκησε με 2-0 στο «Μπερναμπέου» την Βιγιαρεάλ, όμως τα πάντα επισκιάστηκαν από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Ντάνι Καρβαχάλ στο γόνατο.
Δυστυχώς τα δυσάρεστα για τον Ισπανό δεξιό μπακ επιβεβαιώθηκαν, καθώς έχει υποστεί ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει αρκετούς μήνες. Μέσα στη μέρα αναμένεται η επίσημη ενημέρωση της Ρεάλ, αλλά είναι πολύ πιθανό ο Καρβαχάλ να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο 32χρονος άσος πάντως δεν χάνει το κουράγιο του. «Επιβεβαιώθηκε σοβαρός τραυματισμός χιαστού, θα πρέπει να κάνω χειρουργική επέμβαση και να μείνω εκτός γηπέδων για μερικούς μήνες. Ήδη ανυπομονώ να ξεκινήσω την ανάρρωση και να επιστρέψω σαν θηρίο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματά σας, νιώθω πολύ την αγάπη σας», ανέφερε.
Μηνύματα συμπαράστασης στον Καρβαχάλ έστειλαν πολλοί παίκτες της Ρεάλ, αλλά και αντίπαλοι. Φέτος είχε ήδη 11 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.
Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν Τζέρι Καρντινάλε πήρε σκούπα και απέλυσε όλους τους διευθυντές επειδή η ομάδα δεν βγήκε στο Champions League. Παρελθόν και ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Από τα γήπεδα του Μουντιάλ και την Άρσεναλ στις… κεμπαμπερί, τα παγωτά και τώρα στην ιδιοκτησία της Γκόρνικ Ζάμπρζε – Ο Λούκας Ποντόλσκι ξεκινά τη δεύτερη ζωή του.
Μετά την ολοκλήρωση του Final Four της Ευρωλίγκας, το ενδιαφέρον στο μπάσκετ στρέφεται στο πρωτάθλημα όπου ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τις ημέρες και τις ώρες των τελικών της GBL.