Αυτός είναι ο «διακαής» πόθος του Πεπ για αντί – Ρόδρι
Τον Μάρτιν Θουμπιμέντι φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ρόδρι.
Η Μάντσεστερ Σίτι σκανάρει την αγορά για να βρει παίκτη στη θέση του Ρόδρι. Δύσκολη αποστολή, όμως ο Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να έχει βρει τον παίκτη που θα αγωνιστεί στην νευραλγική θέση του εξαριού.
Και το όνομα αυτού… Μάρτιν Θουμπιμέντι. Ο Ισπανός χαφ της Σοσιεδάδ έφτασε το καλοκαίρι μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ, όμως αυτή χάλασε κυριολεκτικά στο παρά ένα.
Η Λίβερπουλ και ο Σλοτ
Όπως μάλιστα είχε αναφέρει ο ίδιος ο Άρνε Σλοτ, ο 25χρονος χαφ «αποφάσισε να μην έρθει», παρά τις προσπάθειες της Λίβερπουλ, που «έκανε τα πάντα» προκειμένου να αποσπάσει τη συγκατάθεσή του.
Οι «πολίτες» όμως είναι αποφασισμένοι να τον κάνουν δικό τους, κάνοντας μπάσιμο για να τον πείσουν να μετακομίσει στην μπλε μεριά του Μάντσεστερ. Ο Ισπανός μέσος έχει ρήτρα 60 εκατομμυρίων ευρώ και οι πολίτες είναι έτοιμοι να κάνουν την κίνηση τους, ώστε να θωρακίσουν την μεσαία τους γραμμή με έναν ποιοτικό χαφ, ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να νικάει και να εντυπωσιάζει και ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τον προσπεράσει για τη μάχη της τετράδας της Stoiximan Super League.
Ο Άλεκ Πίτερς είναι ο MVP της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και αναδεικνύεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα ο πολυτιμότερος, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στην Καρδίτσα.
Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ έχει ενισχύσει θεαματικά τη θέση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, ο οποίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επισπεύσει τις προεδρικές εκλογές