Όπως μπορεί να δει κανείς και στο βίντεο, ο 21χρονος μέσος πήρε την μπάλα στο κέντρο, ξεκίνησε μια ωραία κούρσα και με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα της ομάδας του και χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη από το 21ο λεπτό.
Αυτό μάλιστα ήταν το τρίτο γκολ του Ζαφείρη στο τσεχικό πρωτάθλημα για φέτος, αποδεικνύοντας πως κάνει μια πολύ μεγάλη σεζόν.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.
Η Εθνική Γυναικών εξασφάλισε την άνοδο της στη League B της UEFA και τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των playoffs για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.