Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες (και μάλιστα με 0-0) πήρε η Γιουβέντους.
Οι «Μπιανκονέρι» επικράτησαν με 3-0 της Τζένοα εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από τις Τορίνο (11β.) και Νάπολι (10β.).
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Τιάγκο Μότα, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, που πέτυχε δύο γκολ για τη Γιούβε, η οποία έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το το κεκλεισμένων των θυρών «Λουίτζι Φεράρι» λόγω τιμωρίας που είχε επιβληθεί στους ροσομπλού. Στις καθυστερήσεις σκόραρε και ο Κονσεϊσάο για το τελικό 0-3.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ο οποίος πραγματοποίησε το 1-0. Ο Σέρβος στο 55′ με διαγώνιο σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έδωσε αέρα 2 τερμάτων στην ομάδα του.
Στο 88’ ο Περίν σταμάτησε τον Πιναμόντι ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κονσεϊσάο με ωραίο σουτ εν κινήσει έκανε το 3-0.