O EΣΑΚΕ προχώρησε στην βράβευση των περυσινών πρωταγωνιστών της Basket League στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Super Cup.
Λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου, οι πρωταγωνιστές της περσινής σεζόν παρέλαβαν τα βραβεία τους και ετοιμάζονται για τη νέα συναρπαστική χρονιά, η οποία ξεκινά με τη διοργάνωση της Ρόδου, όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν.
Τον τίτλο του MVP έλαβε ο Κώστας Σλούκας, ενώ εκείνον του προπονητή της χρονιάς, ο Εργκίν Αταμάν. Μέλη της καλύτερης πεντάδας ήταν οι Σλούκας, Ναν, Παπανικολάου, Πίτερς και Λεσόρ.
Αναλυτικά οι βραβεύσεις:
MVP: Κώστας Σλούκας Προπονητής της χρονιάς: Εργκίν Αταμάν Καλύτερη πεντάδα: Σλούκας, Ναν, Παπανικολάου, Πίτερς, Λεσόρ Καλύτερος αμυντικός: Τζέριαν Γκραντ Rising Star: Νεοκλής Αβδάλας Πιο βελτιωμένος παίκτης: Βασίλης Τολιόπουλος Πιο θεαματικός παίκτης: Ματίας Λεσόρ Πιο δημοφιλής παίκτης: Κέντρικ Ναν
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.