O EΣΑΚΕ προχώρησε στην βράβευση των περυσινών πρωταγωνιστών της Basket League στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Super Cup.
Λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου, οι πρωταγωνιστές της περσινής σεζόν παρέλαβαν τα βραβεία τους και ετοιμάζονται για τη νέα συναρπαστική χρονιά, η οποία ξεκινά με τη διοργάνωση της Ρόδου, όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν.
Τον τίτλο του MVP έλαβε ο Κώστας Σλούκας, ενώ εκείνον του προπονητή της χρονιάς, ο Εργκίν Αταμάν. Μέλη της καλύτερης πεντάδας ήταν οι Σλούκας, Ναν, Παπανικολάου, Πίτερς και Λεσόρ.
Αναλυτικά οι βραβεύσεις:
MVP: Κώστας Σλούκας Προπονητής της χρονιάς: Εργκίν Αταμάν Καλύτερη πεντάδα: Σλούκας, Ναν, Παπανικολάου, Πίτερς, Λεσόρ Καλύτερος αμυντικός: Τζέριαν Γκραντ Rising Star: Νεοκλής Αβδάλας Πιο βελτιωμένος παίκτης: Βασίλης Τολιόπουλος Πιο θεαματικός παίκτης: Ματίας Λεσόρ Πιο δημοφιλής παίκτης: Κέντρικ Ναν
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Ανετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.