Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από χθες στην Κωνσταντινούπολη όπου θα δώσει τα δύο τελευταία φιλικά προετοιμασίας του, με αντιπάλους τις Γαλατάσαραϊ (24/9, 20:00) και Εφές Αναντολού (25/9, 20:30).
Το πρώτο φιλικό εξ αυτών θα είναι κόντρα στην «τσιμ μπομ», μία ομάδα επιπέδου BCL που δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τις ομάδες που αντιμετώπισαν οι πράσινοι το προηγούμενο διάστημα.
Πού θα δείτε το παιχνίδι
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι των Τούρκων στο YouTube (GS TV), το οποίο είχε φιλοξενήσει και μερικά από τα φιλικά της Γαλατά το φετινό καλοκαίρι.
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα διασταυρώσει τα ξίφη της και με την Αναντολού Εφές, αύριο (25/9) στο τελευταίο ανεπίσημο παιχνίδι πριν ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν με την διεκδίκηση του πρώτου τίτλου της σεζόν στη Ρόδο.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Τα «σενάρια» θέλουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοιτάζουν με ενδιαφέρον τον τεχνικό της Βίλα, αλλά οι «χωριάτες» θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Ισπανού
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ κατά κράτος και μετά τη νίκη της με 3-0, πήγε στο +8 από τους ασπρόμαυρους. – Κεντζιόρα (36′, αυτ.), Κοϊτά (74′) και Πινέδα (80′) τα γκολ της «Ένωσης».