Κατά την παραμονή της Φενέρμπαχτσε στην Αθήνα, ο προπονητής του τουρκικού συλλόγου, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχασε την ευκαιρία για μια… νυχτερινή έξοδο με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.
Οι δυο τους βρέθηκαν σε μαγαζί που τραγουδά ο Άγγελος Διονυσίου και διασκέδασαν, με τον Λιθουανό κόουτς να συμμετέχει στο… καλλιτεχνικό σχήμα του μαγαζιού παίρνοντας το μικρόφωνο.
Ο Σάρας τραγούδησε μαζί με τον Διαμαντίδη τον ύμνο του Παναθηναϊκού, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που είχε βρεθεί στο μαγαζί για να διασκεδάσει.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η μάχη για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» εξακολουθεί να μαίνεται στην Premier League, ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές μέχρι το φινάλε της σεζόν. Νίκη για τη Μπρέντφορντ, ισοπαλία στο Μπρέντφορντ.