Ώρα για γκολ και θέαμα. Είναι ώρα για Champions League. Η League Phase ξεκινά με τα ματς της πρώτης αγωνιστικής. Η προσμονή κορυφώνεται. Οι κορυφαίοι του πλανήτη είναι εδώ. Η μπάλα στα δίχτυα.
Το όνειρο κάθε φιλάθλου. Το βίντεο «All time Classic Champions League γκολ της πρώτης αγωνιστικής» παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα γκολ που έχουν επιτευχθεί κατά την εναρκτήρια εβδομάδα του UEFA Champions League μέσα στα χρόνια που η διοργάνωση συναρπάζει την Ευρώπη.
Περιλαμβάνει εντυπωσιακά τέρματα από διάσημους ποδοσφαιριστές, όπως τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Κιλιάν Εμπαπέ, που ξεχωρίζουν για την τεχνική και την αποτελεσματικότητά τους.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στον τερματοφύλακα Ιβάν Προβεντέλ, ο οποίος σημείωσε ένα απρόσμενο γκολ στην περσινή διοργάνωση στον αγώνα της Λάτσιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Κορυφαίοι σκόρερ
Το UEFA Champions League, που ξεκίνησε τη σεζόν 1992/93, έχει συνδεθεί με μερικούς από τους καλύτερους επιθετικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Καρίμ Μπενζεμά, οι οποίοι σημείωσαν εντυπωσιακούς αριθμούς τερμάτων.
Οι Ρονάλντο και Μέσι είναι οι μοναδικοί παίκτες που έχουν σκοράρει πάνω από 100 γκολ στη διοργάνωση. Φέτος ο Λεβαντόφσκι έχει την ευκαιρία να πιάσει κι αυτός τα εκατό. Έχει 94 και θέλει άλλα έξι (με την Μπαρτσελόνα) για να τα καταφέρει. Ο Πολωνός έχει πετύχει κι αυτός μερικά από τα ομορφότερα γκολ στη διοργάνωση.
Οι κορυφαίοι σκόρερ στην ιστορία του UEFA Champions League (εξαιρουμένων των προκριματικών) είναι οι εξής:
• 140 γκολ: Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουν., Ρεάλ και Γιουβέντους)
• 129 γκολ: Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν)
• 94 γκολ: Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Ντόρτμουντ, Μπάγερν και Μπαρτσελόνα)
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να νικάει και να εντυπωσιάζει και ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τον προσπεράσει για τη μάχη της τετράδας της Stoiximan Super League.
Ο Άλεκ Πίτερς είναι ο MVP της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και αναδεικνύεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα ο πολυτιμότερος, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στην Καρδίτσα.
Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ έχει ενισχύσει θεαματικά τη θέση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, ο οποίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επισπεύσει τις προεδρικές εκλογές