Μετά το τέλος των περισσότερων αγώνων της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έγιναν γνωστά τα ζευγάρια της επόμενης φάσης, όπου και αναμένονται μεγάλες «μάχες» μεταξύ ομάδων της Super League 2
Ολοκληρώθηκαν σήμερα (8/9) τα περισσότερα παιχνίδια για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον αποκλεισμό των Χανίων από τον Εθνικό να αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη της ημέρας.
Αν και μένουν ακόμα ορισμένες εκκρεμότητες, τα παιχνίδια της 3ης φάσης του Κυπέλλου έχουν γίνει ήδη γνωστά. Μάλιστα, τα ζευγάρια αυτά αναμένεται να μας χαρίσουν μεγάλες «μάχες», αφού πλέον οι ομάδες της Super League 2 μπορούν να «διασταυρωθούν».
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.