Στην εθνική του Περού ο Κάλενς για τα ματς του Σεπτεμβρίου
Ο Αλεξάντερ Κάλενς βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής ομάδας του Περού για τα παιχνίδια με Κολομβία και Εκουαδόρ στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2026
Σταθερή επιλογή για την άμυνα της εθνικής ομάδας του Περού αποτελεί ο Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα, το Περού θα αντιμετωπίσει την Κολομβία εντός έδρας στις 7/9 και το Εκουαδόρ εκτός στις 11/9 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, και ο 32χρονος αμυντικός της ΑΕΚ θα δώσει το «παρών».
Ο Κάλενς είναι από τα σταθερά μέλη της αποστολής του Περού τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιώντας συνολικά 45 συμμετοχές. Θυμίζουμε, ότι ο αμυντικός της Ένωσης είχε βρεθεί με την εθνική του ομάδα στο Κόπα Αμέρικα που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι στις ΗΠΑ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος