Στο Ρίο ντε Τζανέιρο βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έτοιμος να ζήσει στο θρυλικό «Μαρακανά» τη νέα μεγάλη πρόκληση των Νέων του Ολυμπιακού.
Οι Νέοι του Ολυμπιακού διεκδικούν παγκόσμιο τίτλο
Ο ισχυρός άνδρας της Πειραϊκής ΠΑΕ βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ομάδων του Ολυμπιακού, δεν θα μπορούσε να μην είναι και στον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20.
Δίνει ψυχολογική ώθηση στους Νέους
Ήταν άλλωστε αυτός που με την πίστη του έδωσε ώθηση ψυχολογικά στα παιδιά του Ολυμπιακού όντας δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια.
Ήταν εκεί τόσο στον ημιτελικό του Final-4 της Νιόν όσο και στον μεγάλο τελικό με τη Μίλαν, θα είναι και απόψε εκεί στη θέση του στην εξέδρα του «Μαρακανά» για να στηρίξει τα παιδιά της ομάδας με την ελπίδα να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο της!
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».