Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει έναν δημιουργικό μέσο που θα αγωνίζεται στην θέση «8», ώστε να δέσει την ομάδα και να βγάζει την μπάλα μπροστά.
Ο Πεπέ είναι 26 ετών
Δημοσιεύματα τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Βραζιλία ανέφεραν ότι έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον 26χρονο Πεπέ της Γκρέμιο.
Διαθέτει ιταλικό διαβατήριο ο παίκτης
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά το ίδιο δημοσίευμα, οι πράσινοι απευθύνθηκαν στον βραζιλιάνικο σύλλογο για αγορά του Ζοάο Πέδρο Βιλάρντι Πίντο «Πεπέ», όπως είναι το πλήρες όνομα του ποδοσφαιριστή που έχει χρηματιστηριακή αξία 3 εκατ. ευρώ και συμβόλαιό που εκπνέει τον Δεκέμβρη του 2025.
Με βάση το ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, τονίζεται ωστόσο ότι έχει υπάρξει επαφή και με την Γκρέμιο και με τον παίκτη.
Διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1.82 εκ. και στην Γκρέμιο αποκτήθηκε έναντι 1,5 εκατ. ευρώ τον Γενάρη του 2023.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.