Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά τον τελικό κόντρα στην Φλαμένγκο και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο πέμπτο λεπτό.
Ο Παπακανέλλος βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, προσπάθησε να πλασάρει τον Άλβες, αλλά ο τερματοφύλακας της βραζιλιάνικης ομάδας είπε «όχι» στον επιθετικό των «ερυθρόλευκων».
Ήταν η πρώτη ευκαιρία του μεγάλου αγώνα και την είχε ο Ολυμπιακός.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η απόφαση να πάψει η υποχρεωτική χρήση περιβραχιονίων και εμφανίσεων με ουράνια τόξα ανοίγει ξανά τη συζήτηση για τα όρια ανάμεσα στη συμπερίληψη, την ατομική ελευθερία και την εικόνα του σύγχρονου ποδοσφαίρου.