Με απογευματινή προπόνηση στην «Johan Cruijff Arena», όπου θα διεξαχθεί την Πέμπτη (15/8, 21:15) η ρεβάνς κόντρα στον Άγιαξ, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν έχει να διαχειριστεί προβλήματα τραυματισμών ενώ όπως φαίνεται θα ξεκινήσει βασικό τον Φώτη Ιωαννίδη.
O Έλληνας φορ έχει πλέον πολλές προπονήσεις στα πόδια του και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Στις τάξεις του Παναθηναϊκού υπάρχει αισιοδοξία για το παιχνίδι μιας και ο Άγιαξ έδειξε στο ΟΑΚΑ πως έχει αδυναμίες, ωστόσο είναι το μεγάλο φαβορί μετά το 1-0 του πρώτου ματς.
«Θα το δείτε…»
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιεγκο Αλόνσο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για την πιθανή 11άδα του Τριφυλλιού, ανέφερε: «Την Πέμπτη θα καταλάβετε αν υπάρχουν αλλαγές ή όχι. Όσον αφορά στα αδύναμα σημεία του Άγιαξ, θα πω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, κάνει λίγα λάθη, αλλά του Άγιαξ του αρέσει να είναι πρωταγωνιστής σε ολόκληρο το παιχνίδι. Κι εμάς το ίδιο. Πρέπει να κοιτάξουμε να τους βάλουμε σε μια δύσκολη θέση.
Κι αν καταφέρουμε να τους βάλουμε σε δύσκολη θέση, θα φέρουμε την κατάσταση υπέρ μας. Διάβασα ότι ο αντίπαλος προπονητής είδε δικούς μου αγώνες από τη Σεβίλλη. Κι εγώ είδα δικούς του όταν ήταν στη Γαλλία. Δεν είδα μόνο πώς προπονεί τις ομάδες, αλλά και τις αλλαγές που κάνει όταν η ομάδα του χάνει ή κερδίζει. Το έκανα αυτό για να ξέρω τα πάντα που μπορεί να κάνει στη διάρκεια του αγώνα».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο