Ο Μουνίρ Ελ Χανταντί είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο Άρης, για την ενίσχυση του ρόστερ του, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Ο 28χρονος διεθνής Μαροκινός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Λας Πάλμας, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξιός εξτρέμ, όσο και στην κορυφή της επίθεσης.
Πρόκειται, βέβαια, για μια περίπτωση που μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, οι κιτρινόμαυροι, όμως, είναι διατεθειμένοι να το παλέψουν. Ο Χανταντί ξεκίνησε την καριέρα του από τους νέους της Μπαρτσελόνα, ενώ το 2014 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε, στη συνέχεια, με τη μορφή δανεισμού στις Βαλένθια και Αλαβές. Το 2019 τον απέκτησε η Σεβίλλη, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια, έχοντας 77 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και 16 γκολ.
Τον Αύγουστο του 2022 «μετακόμισε» στη Χετάφε, ενώ τον Ιούλιο του 2023 τον απέκτησε η Λας Πάλμας. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας. Ακόμα, αγωνίστηκε 11 φορές στην εθνική ομάδα αντρών του Μαρόκου, ενώ σκόραρε και δυο φορές. Πλέον ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Μια δύσκολη υπόθεση, καθώς υπερβαίνει τα οικονομικά δεδομένα του Άρη, αλλά δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League