Στη δέκατη θέση του αγώνα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», τερμάτισε ο Αλκης Κυνηγάκης.
Ο Έλληνας πρωταθλητής συμμετείχε στο προπορευόμενο γκρουπ μέχρι περίπου τα μισά της κούρσας, αλλά στη συνέχεια έμεινε λίγο πιο πίσω και δεν κατάφερε να μπει στη διεκδίκηση των μεταλλίων.
Ο Ούγγρος Κριστόφ Ρασόφσκι, πρωταθλητής κόσμου πέρυσι στη Φουκουόκα και «ασημένιος» στο Τόκιο, οδήγησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, άντεξε στην πίεση του Ολιβερ Κλέμετ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, με τον Γερμανό να τερματίζει δεύτερος. Την τρίτη θέση εξασφάλισε ο Ούγγρος Νταβίντ Μπέτλεχεμ, ξεπερνώντας στα τελευταία μέτρα τον Ιταλό Ντομένικο Ατσερέντζα.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.