Η πρόκριση της Γερμανίδας Ανίτα Βέντλε στον τελικό της κατηγορίας των 53κ. ελευθέρας γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά πάλης των Αγώνων του Παρισιού δεν ήρθε καθώς αποκλείστηκε απ’ την Γκούζμαν Γιέπες με 10-0, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός ρεπεσάζ και διεκδίκησης του δεύτερου χάλκινου μεταλλίου η Μαρία Πρεβολαράκη.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε το πρωί της Τετάρτης (7/8) στον πρώτο γύρο της κατηγορίας απ’ την Βέντλε με 3-2 και περίμενε ένα… δώρο απ’ τη Γερμανίδα με πιθανή πρόκρισή της στον τελικό, για να την «τραβήξει» στα ρεπεσάζ.
Αυτό εντέλει δεν έγινε και η Πρεβολαράκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στο «Παρίσι 2024» στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου
LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Πανσερραϊκός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Η Καλαμάτα πήρε το διπλό, επικρατώντας 2-0 του Αιγάλεω για την 14η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 και έτσι πανηγύρισε την έβδομη σερί νίκη της. Νίκη και για τη Μαρκό με 2-0 στη Σύρο, όπως και για την Καβάλα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' (2-0).