Αυτό που χρειάζεται τώρα η επίσημη αγαπημένη είναι η Σερβία να επικρατήσει με 3+ του Νοτίου Σουδάν το βράδυ του Σαββάτου (3/8, 22:00).
Σημαντικό είναι πως η Σερβία θέλει τη νίκη για να προκριθεί ως 2η από τον 3ο όμιλο.
Οι τρίτοι των ομίλων μέχρι στιγμής:
Group A, Ελλάδα: -8 Group B, Βραζιλία: -7 Group C, Νότιο Σουδάν: -6
Σε περίπτωση τώρα που η επίσημη αγαπημένη πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, θα μάθει τον αντίπαλό της μετά από κλήρωση. Οι οκτώ ομάδες που θα συνεχίσουν στο τουρνουά, θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας ανάλογα με το ρεκόρ τους και την επιθετική τους παραγωγή στους ομίλους. Οι ομάδες του πρώτου γκρουπ θα διασταυρωθούν με το τέταρτο, ενώ αντίστοιχα οι ομάδες του δεύτερου θα διασταυρωθούν με εκείνες του τρίτου. Οι χώρες που βρίσκονταν στον ίδιο όμιλο στην πρώτη φάση δεν μπορούν να κληρωθούν αντιμέτωπες στα προημιτελικά.
Η κλήρωση για τα προημιτελικά είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί 45 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν, δηλαδή περίπου στις 00:45 ώρα Ελλάδος αύριο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Διαιτησία «μαύρα χάλια» από τον Τσακαλίδη στο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οι Ελληνες διαιτητές δεν πρέπει να ορίζονται σε κρίσιμα ματς. Αποκορύφωμα ο μη καταλογισμός πέναλτι στο 82’
Η Σενεγάλη νίκησε 1-0 την Αίγυπτο με γκολ του Σαντιό Μανέ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Κόπα Άφρικα όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Νιγηρία - Μαρόκο.
Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Μπρούνο Ονιεμαέτσι, οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ξεκινούν βασικοί για Μαρόκο και Νιγηρία, αντίστοιχα, στον ημιτελικό του Κόπα Άφρικα.