Από το σημερινό πρόγραμμα τηλεοπτικών μεταδόσεων, ξεχωρίζουν οι «μάχες» των Εθνικών ομάδων ανδρών σε μπάσκετ και πόλο κόντρα σε Ισπανία και Μαυροβούνιο αντίστοιχα.
Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προσπάθειες του Στέφανου Ντούσκου στην κωπηλασία, αλλά και η δοκιμασία της Μαρίας Σάκκαρη για την φάση των «16» του τουρνουά τένις απέναντι στη Μάρτα Κόστγιουκ.
Τέλος, όσον αφορά το ποδόσφαιρο, ο Άρης στις 20:30 δίνει το τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τους κίτρινους να αντιμετωπίζουν τη Μπρέντα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της Τρίτης:
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.