Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League κόντρα στην Μπότεφ Πλόντβιβ στη Βουλγαρία.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του, με τον νεοαποκτηθέντα Τετέ να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα αλλά τους Βιλένα και Σένκεφελντ να είναι εκτός, καθώς ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με απογευματινή προπόνηση ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας επαναληπτικό με την Μπότεφ Πλόβντιβ (01/08, 21:00).
Το πρόγραμμα είχε rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι.
Εκτός προπόνησης έμειναν οι Βιλένα – Σένκεφελντ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή. Η αποστολή αποτελείται από τους:
Η ΚΕΔ (Λανουά, Βαλέρι) τιμώρησε τον Τσιμεντερίδη (Κοζάνης) αλλά όχι τον Ματσούκα (Εύβοιας) αν και ο δεύτερος έκανε σοβαρότερο λάθος. Η απόδειξη ότι ξεχωρίζουν τους ρέφερι ανάλογα με τα λάθη
LIVE: Μπράγκα – Φερεντσβάρος. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Φερεντσβάρος για τη φάση των «16» του Euriopa League.