ΠΑΟΚ: Για το πρώτο βήμα κόντρα στην Μπάνια Λούκα
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (24/07) της Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Έτοιμος να μπει δυναμικά στη μάχη της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί σήμερα το βράδυ (24/07, 20:30) την Μπόρτας Μπάνια Λούκα με στόχο να ξεκινήσει ιδανικά την προσπάθειά του για την είσοδο στο League Phase του Champions League.
Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα κοντραριστούν με την ομάδα από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, ενώ στη συνέχεια αν προκριθούν θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Μάλμε ή Κλάκσβι.
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέκου, μιλώντας για τα ευρωπαϊκά ματς τόνισε ανάμεσα στα άλλα πώς «ναι, μπορώ να πω ότι η είσοδος στους ομίλους του Champions League είναι ο μεγάλος στόχος όλων στην ομάδα. Θα ήμουν υποκριτής αν έλεγα το αντίθετο, είναι ένα όνειρο και για μένα, αλλά αρχικά πρέπει να εξασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή παρουσία μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους, αποκλείοντας τη Μπόρατς και μετά να κοιτάξουμε το επόμενο βήμα. Υπάρχουν ομάδες που κερδίζουν τίτλους και έχουν φτιάξει την κουλτούρα τους και άλλες όμως δεν τα κατάφεραν, έμειναν εκεί, δείτε τι έγινε με τη Νάπολι πέρσι, που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την προπέρσινη επιτυχία της. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και να μην σκεφτόμαστε τα πράγματα που θα έρθουν στην συνέχεια».
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με τον Λουτσέσκου να έχει συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Αναλυτικά: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)
































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)





















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442