ΠΑΟΚ: Για το πρώτο βήμα κόντρα στην Μπάνια Λούκα
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (24/07) της Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Έτοιμος να μπει δυναμικά στη μάχη της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί σήμερα το βράδυ (24/07, 20:30) την Μπόρτας Μπάνια Λούκα με στόχο να ξεκινήσει ιδανικά την προσπάθειά του για την είσοδο στο League Phase του Champions League.
Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα κοντραριστούν με την ομάδα από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, ενώ στη συνέχεια αν προκριθούν θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Μάλμε ή Κλάκσβι.
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέκου, μιλώντας για τα ευρωπαϊκά ματς τόνισε ανάμεσα στα άλλα πώς «ναι, μπορώ να πω ότι η είσοδος στους ομίλους του Champions League είναι ο μεγάλος στόχος όλων στην ομάδα. Θα ήμουν υποκριτής αν έλεγα το αντίθετο, είναι ένα όνειρο και για μένα, αλλά αρχικά πρέπει να εξασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή παρουσία μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους, αποκλείοντας τη Μπόρατς και μετά να κοιτάξουμε το επόμενο βήμα. Υπάρχουν ομάδες που κερδίζουν τίτλους και έχουν φτιάξει την κουλτούρα τους και άλλες όμως δεν τα κατάφεραν, έμειναν εκεί, δείτε τι έγινε με τη Νάπολι πέρσι, που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την προπέρσινη επιτυχία της. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και να μην σκεφτόμαστε τα πράγματα που θα έρθουν στην συνέχεια».
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με τον Λουτσέσκου να έχει συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Αναλυτικά: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.
- Ολυμπιακός: Ο Θρύλος της Ευρώπης έγινε 101 ετών – 341 τίτλοι για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο
- Ολυμπιακός: Έφηβος ετών… 101 (pics)
- Η Αυστραλία δέχθηκε να χορηγήσει βίζες σε πέντε μέλη της εθνικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν
- Πρόωρος… τελικός στους «8» του FΑ Cup Αγγλίας μετά την κλήρωση: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ
- Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η Ρωσία άκουσε τον ύμνο ξανά σε διοργάνωση της ΔΟΕ μετά από μια δεκαετία
- A BOLA: «Ελ Κααμπί, Παυλίδης και Τζόλης στους 30 παίκτες με τις περισσότερες τελικές στο Champions League»
- Ο Μαξ Ντόουμαν είναι το next big thing στο πλάνο του Αρτέτα
- Ισοπαλία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του χάντμπολ προς όφελος του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442