Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 48χρονο οδηγό μηχανής σημειώθηκε στην Χαλκιδική.
Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή (19/07) στο 7,2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Γερακινής, όπως αναφέρει το typosthes.gr.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.,« Την Παρασεκυή (19 Ιουλίου 2024) και ώρα 15:20 περίπου, στο 7,2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Γερακινής, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα, που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου οδηγού».
Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος αλλά και για τα αίτια θανάτου του 48χρονου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας