Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα στις 16:00 το πρώτο του φιλικό με αντίπαλο τον Άγιαξ, το πρώτο από μία σειρά παιχνιδιών που θα δώσει επί ολλανδικού εδάφους.
Οι Πειραιώτες βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και προπονούνται καθημερινά υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τον συνεργατών του.
Σήμερα, θα βρουν απέναντί τους τον Άγιαξ, μια ομάδα που έχει δώσει ήδη τέσσερα φιλικά (νίκες με Σεντ Τρούιντεν, Ρέιντζερς και Αλ Ουάσλ, ήττα από Τσβόλε), αφού την επόμενη εβδομάδα παίζει με τη Βοϊβοντίνα για τα προκριματικά του Europa League.
Αυτό είναι το γήπεδο που θα παίξουν οι δύο ομάδες με τον Άγιαξ να έχει ήδη ανακοινώσει πως τοι φιλικό είναι κεκλεισμένων των θυρών και θα διεξαχθεί, χωρίς κόσμο. Τηλεοπτικά υπάρχει διαθέσιμη μετάδοση από το Cosmote Tv 1.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας με 3-0, ενώ η Μάιντς πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ ξεφεύγοντας από τον πάτο της βαθμολογίας.