Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις δύο τελευταίες μέρες την τρίτη και την δεύτερη φανέλα του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Και μιλάμε για μια χρονιά που είναι σημαδιακή, καθώς ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής.
Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως και οι τρεις φανέλες του συλλόγου αναμένονταν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τις επόμενες μέρες θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της πρώτης φανέλας για την σεζόν 20024-2025.
Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως να σταθούμε στην δεύτερη φανέλα, την οποία παρουσίασε σήμερα ο Ολυμπιακός και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».
Τα σχόλια των οπαδών του Ολυμπιακού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αποθεωτικά για την επιλογή των πειραιωτών και τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά.
Δεν χωρά αμφιβολία πως η λευκή φανέλα με τις κόκκινες πινελιές (ειδικά οι πολύ λεπτές ρίγες είναι εξαιρετική επιλογή) είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να σχεδιάσει η Adidas για τον Ολυμπιακό, σε μια τόσο σημαντική χρονιά, την χρονιά που οι «ερυθρόλευκοι» γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την ίδρυσή τους.
Επαναλαμβάνουμε ότι οι λεπτές κόκκινες ρίγες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά και ενθουσίασαν τους οπαδούς των πειραιώτων.
OLYMPIACOS F.C. 24 / 25 ΑWAY JERSEY
100 χρόνια τώρα. Εμείς για εσάς. Και εσείς για εμάς.
Η φανέλα λοιπόν που παρουσίασαν σήμερα οι Πειραιώτες έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους οπαδούς του συλλόγου και μπορεί εύκολα να πει κάποιος ότι είναι η καλύτερη δεύτερη φανέλα που είχε ο Ολυμπιακός τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια.
Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού θυμήθηκαν την σεζόν 1982-1983, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αγωνιστεί με την σουηδική Έστερς στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών.
Τώρα οι οπαδοί της ομάδας του λιμανιού είναι σε αναμονή της παρουσίασης πρώτης φανέλας της ομάδας τους για την χρονιά 2024-2025, την χρονιά που ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.