Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από 5 χρόνια, γράφοντας ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα και κατακτώντας τα πάντα, με αποκορύφωμα φυσικά το Europa Conference League.
Ο Μαροκινός σκόρερ σε 225 ματς είχε 94 γκολ και 25 ασίστ και έχει πανηγυρίσε μεταξύ άλλων και 3 πρωταθλήματα, αλλά και ένα Κύπελλο και αγαπήθηκε όσο λίγοι στο λιμάνι.
Ο συμπατριώτης του, Αγιούμπ Ελ Καμπί τον αποχαιρέτησε με ένα story στα social media, όπου τον ευχαρίστησε για όσα του πρόσφερε.
Συγκεκριμένα, τον ανέφερε πως «θρύλο» και είχε μία φωτογραφία που κρατούσαν μαζί το τρόπαιο του Conference League.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο
Το Περιστέρι Betsson την... πλήρωσε για την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, με τους «ερυθρόλευκους» να σοβαρεύονται στο δεύτερο ημίχρονο και να διαλύουν τον αντίπαλό τους με 105-62, για τη 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές.