Η πρώτη Μις…. Τεχνητή Νοημοσύνη: Influencer από το Μαρόκο κέρδισε 1.500 εικονικές καλλονές
Οι διαγωνιζόμενες ήταν εξ ολοκλήρου φτιαγμένες από εφαρμογές.
Οι διαγωνιζόμενες στα καλλιστεία σήμερα μιλούν για το πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα αλλάξει τον κόσμο μας.
Μις Τεχνητή Νοημοσύνη
Αυτό έκανε η Κένζα Λαϊλί, μια εικονική influencer που μόλις στέφτηκε μις Τεχνητή Νοημοσύνη στα πρώτα καλλιστεία που οργάνωσε το Fanvue, μια πλατφόρμα για influencer, πραγματικούς και εικονικούς.
Η κοπέλα με το χιτζάμπ, από το Μαρόκο, είναι μια influencer εξ ολοκλήρου φτιαγμένη από εφαρμογές, όπως και οι άλλες συμμετέχουσες στον διαγωνισμό.
Ο πρώτος διαγωνισμός για τη Μις ΤΝ άρχισε φέτος την άνοιξη με ούτε λίγο ούτε πολύ 1.500 συμμετοχές από όλο τον κόσμο
Φτιάχτηκε για να φέρει «ποικιλομορφία και συμπεριληπτικότητα» στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης. Έχει 200.000 ακολούθους στο Instagram και άλλους 45.000 στο TikTok, ίσως όχι πολλούς σε σχέση με άλλους influencer, αλλά τους κέρδισε χωρίς να κοπιάσει.
Οι δημιουργοί της Λαϊλί, μια εταιρεία από την Αριζόνα των ΗΠΑ, θα λάβουν 5.000 δολάρια σε μετρητά, υποστήριξη από τη Fanvue και έναν άνθρωπο να τη βοηθήσει στις δημόσιες σχέσεις. Στη δεύτερη και την τρίτη θέση τερμάτισαν αντίστοιχα η Lalina Valina από τη Γαλλία και η η Olivia C από την Πορτογαλία.
Τα κριτήρια δεν ήταν μόνο η εξωτερική εμφάνιση, αλλά και η χρήση των εργαλείων από τους προγραμματιστές όπως και η επιρροή τους στα κοινωνικά δίκτυα. Στόχος, οι εικονικές καλλονές να δίνουν «ένα θετικό και δυνατό μήνυμα».
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
- Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία Αγίων Αναργύρων
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Καιρός: Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή φέρνει κρύο, βροχές και χιόνια – Έντονη αστάθεια μέχρι τις Γιορτές
- Νεκρός ο διάσημος βαρύτονος Τζούμπιλαντ Σάικς μετά από πολλαπλές μαχαιριές – Συνελήφθη ο γιος του για τη δολοφονία του
- Χανιά: Συνεχίζεται αύριο η δίκη για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442