Τα σερβικά Μέσα φέρνουν ξανά στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νοτιοκορεάτη άσο του Ερυθρού Αστέρα, Ιν Μπεόμ Χουάνγκ.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα mozzartsport.com, επικαλούμενη κι ελληνικά δημοσιεύματα, αναφέρει πως ο 28χρονος πρώην μέσος του Ολυμπιακού, βρίσκεται ψηλά στην λίστα της Ένωσης, συνδέοντας παράλληλα αυτή την υπόθεση με την αποχώρηση του Ορμπελίν Πινέδα.
Πάει για… αντικαταστάτης του Πινέδα
Σύμφωνα με το εν λόγο ρεπορτάζ, οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν την περίπτωση του Χουάνγκ, τον οποίο προορίζουν ως αντικαταστάτη του Μεξικανού άσου, ο οποίος μέσω του ατζέντη του έχει βάλει… φωτιά τα τελευταία 24ωρα στην ΑΕΚ, με τα σενάρια περί επιστροφής του στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.
Tέλος, οι Σέρβοι τονίζουν πως ο Αλμέιδα εκτιμάει τις ικανότητες του Χουάνγκ αν και αναφέρουν πως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στην υπόθεση λόγω της φιλικής σχέσης του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό.
Θυμίζουμε ότι ο Χουάνγκ, αγωνίστηκε τη περασμένη σεζόν στους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου, όπου κατέγραψε συνολικά 36 εμφανίσεις με απολογισμό 6 γκολ και 7 ασίστ.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή