Αταμάν: «Είμαι περήφανος για τα παιδιά, είχαμε μια μαγική σεζόν»
Ο Εργκίν Αταμάν ευχαρίστησε άπαντες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του, όταν ο Παναθηναϊκός ήταν πίσω με 2-0.
Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ελλάδος με τους Πράσινους να επικρατούν με 87-82 του Ολυμπιακού στον πέμπτο τελικό της Basket League στο κλειστό του ΟΑΚΑ και με 3-2 νίκες, έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα και συνάμα στον δεύτερο τίτλο του στη σεζόν.
Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε μετά το παιχνίδι τι είπε στους παίκτες του όταν εκείνοι βρέθηκαν πίσω με 2-0 απέναντι στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ ο προπονητής των πρασίνων:
«Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Απίθανη ατμόσφαιρα. Το αξίζαμε, δουλεύαμε κάθε μέρα προσπαθήσαμε, πιστεύαμε, κερδίσαμε την Ευρωλίγκα
Εδώ ήμασταν στο 0-2, κανείς δεν το πίστευε, όλοι έλεγαν ότι είναι αδύνατο. Είπα στα παιδιά, είμαστε η μαγική ομάδα, μόνο εμείς θα το κάνουμε και το κάναμε. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, ο Χρήστος Σερέλης έκανε τρομερή δουλειά. Είχαμε μια μαγική σεζόν και μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες. Το μαγικό νούμερο είναι το 23.
Είναι πολύ νωρίς για τη νέα σεζόν. Θα ξεκουραστούμε μετά από 81-82 παιχνίδια και θα δούμε».
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.