Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στάθηκε στη φάση του Γκος, δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του παιχνιδιού, όταν ο Αμερικανός αστόχησε από μέση απόσταση και έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό.
Ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη καθοριστική φάση του Γκος, αλλά και στην κομβική απουσία του Φαλ.
Παράλληλα, στάθηκε στην απουσία του Μουσταφά Φαλ που έχασε όλους τους τελικούς λόγω τραυματισμού, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να συνεχάρη τους Πράσινους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Μας έλειψε ο Φαλ, είναι ο παίκτης που κάνει την άμυνά μας καλύτερη. Είχαμε την ευκαιρία να γυρίσουμε το ματς και φτάσαμε σχεδόν να το πάρουμε με τη φάση του Γκος. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κάναμε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθειά φέτος, αλλά δυστυχώς τα άστρα ήταν εναντίον μας».
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου
LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Πανσερραϊκός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Η Καλαμάτα πήρε το διπλό, επικρατώντας 2-0 του Αιγάλεω για την 14η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 και έτσι πανηγύρισε την έβδομη σερί νίκη της. Νίκη και για τη Μαρκό με 2-0 στη Σύρο, όπως και για την Καβάλα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' (2-0).