Τι είπε η Νικολ Ελευθεριάδου για τον Βεζένκοφ και το μέλλον του (vid)
Η πολίστρια του Ολυμπιακού, Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε και ρωτήθηκε και για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ στο NBA.
Ο Μάικ Μπράουν θα συνεχίσει κάθεται στον πάγκο των Σακραμέντο Κινγκς μέχρι το 2027 και αυτό όπως είναι φυσιολογικό έχει άμεση σχέση με την παραμονή ή μη του Σάσα Βεζένκοφ στην ομάδα.
Η Νικόλ Ελευθεριάδου φιλοξενήθηκε στο Πρωινό του ANT1 και κλήθηκε -μεταξύ άλλων- να τοποθετηθεί για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στις ΗΠΑ για να βρίσκεται στο πλευρό του πρώην φόργουορντ των Πειραιωτών.
«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει τη συζήτηση αυτή και μεταξύ μας μιλάμε πολύ ανοιχτά. Έχω ξεκαθαρίσει ότι την καριέρα μου δεν θα τη σταματούσα για τίποτα άλλο πέρα από το αν θα ήθελα εγώ. Για κανέναν άλλο δεν θα έβαζα τέλος σε κάτι που μου αρέσει», είπε.
«Για να πω την αλήθεια πέρασε πολύ εύκολα η περίοδος που ήμασταν μακριά. Τώρα είναι στην Ελλάδα γιατί έχει τελειώσει η σεζόν εκεί. Θεωρώ πως αν όλα τα συναισθήματα είναι αληθινά, υπάρχει σεβασμός, εμπιστοσύνη και επικοινωνία, όλα μπορούν να συμβούν», τόνισε.
Σε ερώτηση σχετικά με το αν ο Βεζένκοφ θα συνεχίσει και του χρόνου στο ΝΒΑ, ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν το γνωρίζει.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
Στο Κατοβίτσε της Πολωνίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του ΕURO 2026 Γυναικών, η οποία θα διεξαχθεί 3-20 Δεκεμβρίου σε 5 διαφορετικές χώρες.