Εξελίξεις στους Κινγκς: Ανατροπή δεδομένων με Βεζένκοφ και Μπράουν – Όλα ανοιχτά για το μέλλον τους
Κάθε άλλο παρά δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Μάικ Μπράουν στον πάγκο των Σακραμέντο Κινγκς – Ποια τα δεδομένα για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ
Όλα ανοιχτά με το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ στους Σακραμέντο Κινγκς.
Ο Βούλγαρος φόργουορντ στην rookie του σεζόν στο ΝΒΑ δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους Κινγκς, όμως τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν αφού το μέλλον του Μάικ Μπράουν μόνο σίγουρο δεν είναι σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ.
Οι ιδιαίτερες αναφορές
«Η αποτυχία της επανάληψης της επιτυχημένης περσινής περιόδου, δεν έχει καθίσει καλά στην ιδιοκτησία της ομάδας. Όλο αυτό δεν θα έπρεπε να είναι μια περίπλοκη υπόθεση, όμως όπως συμβαίνει με όλα τα θέματα που απασχολούν τους Κινγκς, είναι», ανέφερε στο ρεπορτάζ ο ρεπόρτερ της ομάδας, Τζέιμς Χαμ.
Αν τελικά απολυθεί ο Μπράουν, τότε αυτό ίσως επηρεάσει και το μέλλον του Σάσα Βεζένκοβ, οι αγωνιστικές αρετές του οποίου δεν αξιοποιήθηκαν από τον τεχνικό των Καλιφορνέζων.
Φέτος, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έλαβε μέρος σε 42 παιχνίδια, με μέσο όρο 5,4 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ σε μόλις 12,2 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.
- Ένας «μαέστρος» για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Μικέλε Μπαράνοβιτς (vids)
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out
- Σίνερ: «Θέλω να είμαι στην καλύτερη φόρμα για το Ρολάντ Γκαρός»
- Τα δεδομένα με τον Ταϊρίκ Τζόουνς ενόψει playoffs της Euroleague
- «Διπλό» στο Σαν Αντόνιο οι Μπλέιζερς, αγωνία για Γουεμπανιάμα (103-106) – Μπρέικ των Σίξερς και 2-0 οι Λέικερς
- Σίγουρος ο Βενγκέρ: «Η Άρσεναλ θα πάρει το πρωτάθλημα»
- Ξεκάθαρος ο Λουίς Ενρίκε: «Οι τελευταίοι πέντε ή δέκα αγώνες ήταν οι χειρότεροι…»
- Η δύσκολη εξίσωση με τους ξένους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)


















































![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442