Κοινωνικός Τουρισμός: Οι 10 πιο δημοφιλείς προορισμοί με τα vouchers της ΔΥΠΑ τον Μάιο
Ενεργοποιήθηκαν συνολικά 23.195 επιταγές σε τουριστικά καταλύματα ανά την Ελλάδα - Οι διακοπές πρέπει να ολοκληρωθούν έως τις 30 Ιουνίου 2024
Ξεπέρασαν τις 23.000 οι δικαιούχοι των vouchers κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ με τη χρήση των οποίων έκαναν διακοπές τον μήνα Μάιο.
Οι δικαιούχοι έχουν περιθώριο έως το τέλος του μηνός να κλείσουν κατάλυμα που επιλέγουν από το Μητρώο Παρόχων
Συγκεκριμένα, ενεργοποιήθηκαν συνολικά 23.195 επιταγές σε τουριστικά καταλύματα ανά την Ελλάδα, από 1η έως 31 Μαΐου.
Δημοφιλέστερος προορισμός αναδείχτηκε ο Νότιος Τομέας Αθηνών, με την Εύβοια και την Αργολίδα να ακολουθούν.
Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Οι 10 περιφερειακές ενότητες με τον μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών τον περασμένο μήνα είναι ο Νότιος Τομέας Αθηνών (3.097 επιταγές – 13,4%), η Εύβοια (2.000 επιταγές – 8,6%), η Αργολίδα (1.493 επιταγές – 6,4%), τα Ιωάννινα (1.198 επιταγές – 5,2%), η Μαγνησία (1.039 επιταγές – 4,5%), η Πρέβεζα (981 επιταγές – 4,2%), η Πέλλα (826 επιταγές – 3,6%), η περιφερειακή ενότητα Νήσων Αττικής (774 επιταγές – 3,3%), η Κέρκυρα (603 επιταγές – 2,6%) και η Μεσσηνία (558 επιταγές – 2,4%).
Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους έως τις 30 Ιουνίου 2024, κλείνοντας έως έξι διανυκτερεύσεις σε κατάλυμα που επιλέγουν από το Μητρώο Παρόχων.
Ειδικά για καταλύματα σε Λέρο, Λέσβο, Χίο και Κω μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις δωρεάν, ενώ στα καταλύματα Ρόδου, Β. Εύβοιας, Έβρου και Σάμου, μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν.
Πέραν της διαμονής σε τουριστικά καταλύματα επιδοτούνται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Η συμμετοχή της γενικής κατηγορίας των δικαιούχων ανέρχεται σε 25%, των πολυτέκνων σε 20%, ενώ για τα ΑμεΑ τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια διατίθενται δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα της ΔΥΠΑ.
- LIVE: Κλαμπ Μπριζ – Άρσεναλ
- Υποκλοπές: Η σοβαρότερη ποινική υπόθεση για τη λειτουργία των θεσμών και οι… εκπλήξεις της δίκης
- Κάραμπαγκ – Άγιαξ 2-4: Νίκη με επική ανατροπή στο φινάλε για τον «Αίαντα»
- LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Παρί Σεν Ζερμέν
- Ουκρανία: Ποιοι θα ήταν υποψήφιοι αν γίνονταν τώρα εκλογές – Ποιος θα ήταν το φαβορί
- Οσεάν Ντοντάν: Κορυφαία τενίστρια έκανε αυξητική στήθους και άνοιξε Onlyfans (pics+vids)
- Καμπανάκι Ισραηλινού αναλυτή για Τουρκία: Πρώτη φορά μέλος του ΝΑΤΟ έχει δικό του στρατηγικό «οικοσύστημα»
- «Εύχομαι κανείς να μην περάσει αυτό που έπαθα»: Τι δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την περιπέτεια της υγείας του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)
















































![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)




![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)




![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442