Ανησυχία στη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει Final Four: Τραυματίστηκε ο Ρούντι (vid)
O Ρούντι Φερνάντεθ αποχώρησε από τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας χτυπήσει στο χέρι.
Νέο πρόβλημα προέκυψε στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ρούντι Φερνάντεθ να χτυπά στο χέρι του και να… αγχώνει τον Τσους Ματέο και τους συνεργάτες ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Final Four της Euroleague σε εννέα μέρες.
Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον τραυματισμό του Ρούντι Φερνάντεθ.
Ο Ισπανός γκαρντ/φόργουορντ στην προσπάθειά του να κλέψει την μπάλα από τον Έι Τζέι Σλότερ χτύπησε στον καρπό του δεξιού του χεριού, έχοντας προλάβει να παίξει μόλις 3’54» στην αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια για τα πλέι οφ της ACB.
Αμέσως αποχώρησε και μετέβη στα αποδυτήρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψε στον πάγκο, χωρίς όμως να πατήσει ξανά παρκέ, αφού ακόμα υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του.
Δείτε την στιγμή που χτύπησε ο Ρούντι Φερνάντεθ στο ματς με την Γκραν Κανάρια:
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442