Ο Παυλίδης σκόραρε και κράτησε την Άλκμααρ σε τροχιά Champions League (2-1)
Η Άλκμααρ επικράτησε με 2-1 της Τβέντε, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ της νίκης και να διατηρεί την ομάδα του στο κόλπο για ένα εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν
Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε για 27η φορά στη φετινή Eredivisie και έδωσε στην Άλκμααρ τη νίκη 2-1 επί της Τβέντε στο ντέρμπι της 3ης θέσης που οδηγεί στο Champions League.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5′ με τον Σεμ Στέιν, όμως ο Ρούμπεν φαν Μπόμελ ισοφάρισε με την έναρξη του 2ου μέρους. Σε μια αντεπίθεση στο 66′ ο Παυλίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Τβέντε και τον νίκησε για να γράψει το τελικό 2-1 και να κλείσει στους δύο βαθμούς τη διαφορά των δύο ομάδων.
Επίσης, ο Έλληνας επιθετικός με αυτό το γκολ κατάφερε να πιάσει τον Λουκ Ντε Γιονγκ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς, με τον Παυλίδη να έχει πλέον 27 γκολ, όσα και ο Ολλανδός επιθετικός της Αϊντχόφεν.
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.