Ο Ολυμπιακός πέτυχε χθες βράδυ μία ονειρική πρόκριση στην Πόλη, καθώς επικράτησε με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι της Φενέρμπαχτσε και πέρασε στα ημιτελικά του Europa Conference League.
Αυτή η εξέλιξη, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, φέρνει κακό χαμό στα play offs της Superleague.
Τι θα γίνει με το πρωτάθλημα
Oι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τους «4» του Conference θα γίνουν στις 2 και 9 Μαΐου και πέφτουν πάνω σε δύο επίσημες υποχρεώσεις των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα, που πρέπει πια να αναβληθούν. Και θα αναβληθούν αυτόματα, διότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Η πρώτη αναμέτρηση είναι το ήδη αναβληθέν ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός που είχε μετατεθεί για την Πρωτομαγιά και πρέπει να βρει νέα ημερομηνία. Και το δεύτερο είναι το Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική που ήταν ορισμένο για τις 8 Μαΐου.
Ημερομηνίες κενές πλέον δεν υπάρχουν. Μόνες λύσεις; Να παίξει ο Ολυμπιακός Κυριακή του Πάσχα. Ή, είτε τα play offs, είτε ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος, να μετατεθεί για μία εβδομάδα αργότερα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο