Ολο και πιο κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο Ζινεντίν Ζιντάν, με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία. Αυτό αναφέρει, τουλάχιστον, η καταλανική Mundo Deportivo, η οποία αναφέρει πως οι Βαυαροί έχουν καταλήξει στον Γάλλο προπονητή, αφού ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα παραμείνει στο τιμόνι της Εθνικής Γερμανίας μέχρι το 2026.
Οι Βαυαροί είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ζινεντίν Ζιντάν, σύμφωνα με τους Καταλανούς.
Το εν λόγω ρεπορτάζ, αποκαλύπτει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία και προσπαθούν να λύσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για να «κλειδώσουν» το μεγάλο deal. Πρόκειται για μια περίπτωση την οποία η Μπάγερν την προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό, έχοντας επικοινωνήσει πριν από μερικές εβδομάδες με τον «Ζιζού».
Ο Ζιντάν φέρεται να έχει ζητήσει εγγυήσεις από τη διοίκηση της Μπάγερν, με την ενίσχυση στα μετόπισθεν να κρίνεται απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να υπογράψει. Θεωρείται δεδομένο ωστόσο ότι η Μπάγερν θα βγει στην αγορά και θα αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά με τον Ρόναλντ Αραούχο της Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.
Ο Ζιντάν κυκλοφορεί ελεύθερος τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς από το καλοκαίρι του 2021, όταν αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχει προπονήσει άλλη ομάδα.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
🚨 𝐙𝐈𝐃𝐀𝐍𝐄 𝐱 𝐁𝐀𝐘𝐄𝐑𝐍
🔜 Zinedine Zidane está a un paso de convertirse en el entrenador del Bayern de Múnich a partir de la próxima temporada.
🔓 Un acuerdo que todavía no está firmado porque faltan todavía flecos. El francés habría pedido refuerzos a la secretaría… pic.twitter.com/aJBOdJVDNX
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταόροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!