Πένθος για την οικογένεια του Εργκίν Αταμάν. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, έχασε σήμερα τα ξημερώματα (18/4) τον πατέρα του, Ιμπραήμ σε ηλικία 90 ετών.
Λίγο νωρίτερα, ανακοίνωση εξέδωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, με την οποία εκφράζει την οδύνη της και στέκεται στο πλευρό του 58χρονου τεχνικού της.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν, για την απώλεια του πατέρα του.
Ο Ιμπραήμ Αταμάν έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε ηλικία 90 ετών. Στεκόμαστε στο πλευρό του προπονητή μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για εκείνον και την οικογένειά του».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.