Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, δημοσίευσε φωτογραφίες από το φαγητό του μπασκετικού τμήματος, που ως συνήθως το μενού περιελάμβανε σούσι. Στα «κλικ» του καθιερωμένου τραπεζιού ξεχωρίζει η αγκαλιά ανάμεσα στον Γιώργο Μπαρτζώκα και στον Άλεκ Πίτερς, μετά την στιγμή έντασης που είχαν στην αναμέτρηση με το Περιστέρι.
Μάλιστα, όπως συνήθως, το τραπέζι πληρώθηκε από τον… κουμπαρά εσωτερικών παραπτωμάτων της ομάδας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες στο «ερυθρόλευκο» ποστάρισμα στα επίσημα social media της ΚΑΕ.
Δείτε το ποστάρισμα της ΚΑΕ με την χαρακτηριστική λεζάντα:
«Μετά την προπόνηση της Τετάρτης (10/04) τα μέλη του Ολυμπιακού απόλαυσαν, τι άλλο, σούσι! Όσον αφορά στον λογαριασμό, ως είθισται, «καλύφθηκε» από τον ερυθρόλευκο κουμπαρά, όπου αφήνουν τον οβολό τους όσοι υποπίπτουν σε εσωτερικά παραπτώματα».
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.