Τουρκία: Συνάντηση Ερντογάν – Ζελένσκι στην Κωνσταντινούπολη
Στην ατζέντα των συνομιλιών μεταξύ Ερντογάν και Ζελένσκι θα βρεθούν, εκτός από την πορεία του πολέμου, και οι διμερείς σχέσεις Τουρκίας - Ουκρανίας.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου, ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας (στη φωτογραφία αρχείου από Murat Cetinmuhurdar/Presidential Press Office/via Reuters, επάνω, ο ουκρανός πρόεδρος, αριστερά, με τον τούρκο ομόλογό του).
«Η επίσκεψη θα περιλαμβάνει μια λεπτομερή συζήτηση για την πορεία του πολέμου Ουκρανίας – Ρωσίας, την πρόσφατη κατάσταση των επαφών σχετικά με τη συνέχιση της συμφωνίας για τον διάδρομο των σιτηρών και τις προσπάθειες για διαρκή ειρήνη στην περιοχή», αναφέρεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Χ.
H Τουρκία προμηθεύει στο Κίεβο μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2
Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy, 8 Mart 2024 tarihinde ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir.
Ziyaret kapsamında Ukrayna ile Rusya arasında devam eden savaşın seyri, Tahıl Koridoru Anlaşması’nın devam etmesine ilişkin temaslardaki son durum, bölgede kalıcı…
— T.C. İletişim Başkanlığı (@iletisim) March 7, 2024
Παράλληλα, στην ατζέντα των συνομιλιών μεταξύ του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα βρεθούν και οι διμερείς σχέσεις Τουρκίας – Ουκρανίας.
Εργοστάσιο drones
H Τουρκία, μεταξύ άλλων, προμηθεύει στο Κίεβο μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2, ενώ πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος της κατασκευάστριας εταιρείας Baykar, Χαλούκ Μπαϊρακτάρ, είχε δηλώσει ότι κατασκευάζεται στην Ουκρανία εργοστάσιο παραγωγής μη επανδρωμένων αεροσκαφών, το οποίο θα τεθεί σε λειτουργία σ’ ένα χρόνο.
- Τραμπ: Θα ήταν σοφό για τον Μαδούρο να φύγει – Μαδούρο: Θα τα πήγαινε καλύτερα ο Τραμπ αν κοιτούσε τη χώρα του
- Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει όλα τα μεγάλα υπεράκτια έργα αιολικής ενέργειας, για «λόγους εθνικής ασφαλείας»
- Κολομβία: Drones θα ψεκάσουν με γλυφοσάτη φυτείες κόκας, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Ουκρανία: Νέα ρωσική επίθεση στην Οδησσό – Στο στόχαστρο πλοίο και λιμενικές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
- Οι μεγάλοι νικητές και χαμένοι των αγορών το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442