Ο Ράφα Ναδάλ προσπάθησε, έκανε τα πάντα για να προλάβει το τουρνουά Indian Wells στις ΗΠΑ, αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει και ανακοίνωσε πως τελικά δεν θα λάβει μέρος στο μεγάλο ραντεβού στην Καλιφόρνια.
Οι δηλώσεις του Ναδάλ
«Με μεγάλη λύπη πρέπει να αποσυρθώ από αυτό το καταπληκτικό τουρνουά στο Indian Wells», ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ισπανός σούπερ σταρ του τένις, που είναι κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων.
«Όλοι ξέρουν πόσο μου αρέσει αυτό το μέρος και πόσο μου αρέσει να παίζω εδώ. Αυτός είναι επίσης ένας από τους λόγους που ήρθα πολύ νωρίς στην έρημο για να προπονηθώ και να προσπαθήσω να ετοιμαστώ.
Δούλεψα σκληρά και προπονήθηκα και όλοι ξέρετε ότι έκανα ένα τεστ αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Δεν είναι εύκολη απόφαση, είναι σκληρή στην πραγματικότητα, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα στον εαυτό μου και στους χιλιάδες θαυμαστές μου», συμπλήρωσε.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Μετά την ιστορική πρόκριση στα playoffs του CEV Champions League, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της και στο πρωτάθλημα.
Ο Ροντινέι έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» ενώ αναφέρθηκε και στη «μαύρη επέτειο» της τραγωδίας της Θύρας 7.
Ο Αστέρας χρειάζονταν περισσότερο τη νίκη και την πήρε με δυο γκολ του Μπαρτόλο, όμως τον «πάγωσε» ο Παναιτωλικός που νίκησε στη Λάρισα και τον έριξε στην 13η θέση.