Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποσύρθηκε από το Αυστραλιανό Όπεν ο Ράφα Ναδάλ

Αποσύρθηκε από το Αυστραλιανό Όπεν ο Ράφα Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ πήρε μια μεγάλη απόφαση, καθώς αποσύρθηκε από το πρώτο γκραν σλαμ της σεζόν

Εκτός Αυστραλιανού Οπεν ο Ράφα Ναδάλ! Ο τραυματισμός που αποκόμισε στην πρόσφατη ήττα του από τον Τζόρνταν Τόμπσον στο Μπρισμπέιν δεν του επιτρέπει να είναι στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από το πρώτο τουρνουά γκραν σλαμ της χρονιάς.

Στην ανακοίνωσή του στο Twitter αναφέρει: «Κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα στο Μπρισμπέιν είχα ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα που όπως γνωρίζετε με έκανε να ανησυχήσω. Μόλις έφτασα στη Μελβούρνη είχα την ευκαιρία να κάνω μαγνητική τομογραφία που έδειξε μικρορήξη σε έναν μυ, όχι στο ίδιο μέρος όπου είχα τον τραυματισμό, και αυτό είναι καλό νέο.

Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο μέγιστο επίπεδο απαιτήσεων σε αγώνες πέντε σετ. Πετάω πίσω στην Ισπανία για να δω τον γιατρό μου, να κάνω θεραπεία και να ξεκουραστώ»

Η προοπτική επιστροφής του Ναδάλ στα κορυφαία τουρνουά μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω τραυματισμού στο ισχίο είχε εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό μεταξύ των φίλων του τένις

Στα πρώτα παιχνίδια μετά την επιστροφή του, με αντιπάλους τους Τιμ και Κούμπλερ ήταν εντυπωσιακός.

Το μήνυμα του Ράφα Ναδάλ

«Δούλεψα πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια της χρονιάς γι’ αυτή την επιστροφή μου και όπως ανέφερα πάντα ο στόχος μου είναι να είμαι στο καλύτερο επίπεδό μου σε τρεις μήνες. Μέσα στα θλιβερά νέα για μένα που δεν μπόρεσα να παίξω μπροστά στο εκπληκτικό κοινό της Μελβούρνης, αυτά δεν είναι πολύ άσχημα νέα και όλοι παραμένουμε θετικοί με την εξέλιξη της σεζόν. Ηθελα πολύ να παίξω εδώ στην Αυστραλία και είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μερικούς αγώνες που με έκαναν πολύ χαρούμενο και θετικό. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και θα σας δω σύντομα! Ράφα», πρόσθεσε ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας.

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024