Για το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στη Ντιναμό ο ΠΑΟΚ
Επιστροφή στην Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά απόψε (7/3, 22:00) να δίνει το πρώτο του ματς στην Κροατία κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τη φάση των «16» του Europa Conference League
Μετά από τρεις μήνες απουσίας από την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις διοργανώσεις της UEFA.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε πάρει απευθείας την πρόκριση για τη φάση των «16» του Europa Conference League, καθώς είχε βγει πρώτος σε όμιλο με Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ελσίνκι και Αμπερντίν και έτσι δεν είχε αγώνες στο ενδιάμεσο γύρο της διοργάνωσης.
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την άλλη πλευρά είχε μια πιο «ταραχώδη» ευρωπαϊκή πορεία. Οι Κροάτες τερμάτισαν δεύτεροι σε όμιλο με Βικτόρια Πλζεν, Αστάνα και Μπαλκάνι, επομένως χρειάστηκε να περάσουν κι έναν γύρο playoffs έτσι ώστε να βρεθούν στους «16». Εκεί, έκαναν τη μεγάλη έκπληξη, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Ρεάλ Μπέτις, με νίκη στη Σεβίλλη (0-1) και ισοπαλία εντός έδρας (1-1).
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.