Η Λίβερπουλ, παρότι έπαιζε με πολλά προβλήματα τραυματισμών και έχοντας στην ενδεκάδας της πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τσέλσι στον τελικό του League Cup με 1-0 και να πάρει το πρώτο της τρόπαιο για το 2024.
Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν απόλυτα χαρούμενος από την κατάκτηση του League Cup με τη Λίβερπουλ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ήταν το σημαντικό τρόπαιο για εκείνον τα τελευταία 20 χρόνια.
Μάλιστα ο επίσημος λογαριασμός των «κόκκινων» δημοσίευσε μία φωτογραφία του Γερμανού τεχνικού, που έχει αποκοιμηθεί με την κούπα μέσα στο αεροπλάνο, δείγμα της χαράς του για την επίτευξη του στόχου.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Με δυο γκολ του Αλεξιτς ο Παναιτωλικός πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μαύρα χάλια οι Θεσσαλοί, ο κόσμος αποδοκίμασε και έφευγε από τα γήπεδο.
Ο Καμπανιακός έγινε η τρίτη ομάδα -μετά τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα- που υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ΄ Εθνική, από τον Α΄ όμιλο της Super League 2, παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Καβάλας.