Η Νάπολι θα προσπαθήσει να κάνει ένα μεγάλο restart στη σεζόν της, στον αποψινό (21/2, 22:00) πρώτο αγώνα της με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League, όπως τόνισε ο νέος τεχνικός των «παρτενοπέι» Φραντσέσκο Καλτσόνα, που ανέλαβε τα ηνία στη θέση του Βάλτερ Ματσάρι, με ορίζοντα (σε πρώτη φάση) ως το τέλος της χρονιάς.
«Ξεκινάμε από σήμερα, πατάμε το… κουμπί επαναφοράς σε όλα, ξεκινάμε ένα νέο ταξίδι. Βρήκα μια ομάδα που ήταν αμέσως στη διάθεσή μου. Δεν χρειαζόμαστε πολλά λόγια, χρειαζόμαστε δράση αυτή τη στιγμή, οπότε μπήκα κατευθείαν στη δουλειά» τόνισε ο Καλτσόνα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου αγώνα με τους «μπλαουγκράνα» και πρόσθεσε:
«Δεν έχουμε πολύ χρόνο, οπότε είπα στους παίκτες ότι δεν έχουμε άλλες δικαιολογίες, πρέπει να βελτιώσουμε τη θέση μας αυτή τη στιγμή. Σαφώς, η Μπαρτσελόνα είναι μια δυνατή ομάδα, από τις καλύτερες στην Ευρώπη, ακόμα κι αν πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές.
Δεν θα παίξουμε απολύτως για την ισοπαλία. Εάν η Μπαρτσελόνα τα πάει τόσο καλά που μας αναγκάσουν να παίξουμε ισοπαλία, τότε θα της βγάλουμε το… καπέλο, αλλά παίζουμε για να κερδίσουμε».
Και κατέληξε ο 55χρονος τεχνικός. «Ο (πρόεδρος του συλλόγου) Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι δυσαρεστημένος με την τρέχουσα κατάσταση και μου ζήτησε να πιστέψω στον στόχο μας, που είναι να προχωρήσουμε στο Champions League και να φτάσουμε στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα…
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.