Το γερμανικό ποδόσφαιρο θρηνεί το θάνατο του Αντρέας Μπρέμε, ο οποίος άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του ανάσα σε ηλικία 63 ετών, από καρδιακή ανακοπή. Ο Μπρέμε ένιωσε έντονη δυσφορία στο σπίτι του στο Μόναχο και διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν αργά και οι γιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατο του.
Ο Μπρέμε κατέκτησε το 1990 το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα πετυχαίνοντας, μάλιστα, το γκολ στον τελικό κόντρα στην Αργεντινή. Επίσης είχε φθάσει στον τελικό του Μουντιάλ του 1986 στο Μεξικό και στον τελικό του Euro 1992 χάνοντας τον τίτλο από την Αργεντινή και τη Δανία αντίστοιχα. Συνολικά είχε 86 συμμετοχές και 8 γκολ με τη «μάνσαφτ».
Στην 15ετή καριέρα του πανηγύρισε δύο φορές την κατάκτηση της Bundesliga, τη μία με τον Οτο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Καϊζερσλάουτερν το 1998, την πρώτη χρονιά ανόδου του γερμανικού συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία.
Στη διάρκεια της καριέρας του ο αριστερός μπακ και αμυντικός μέσος αγωνίστηκε στις Ζααρμπρίκεν, Καϊζερσλάουτερν, Μπάγερν, Ίντερ και Σαραγόσα. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην Ιντερ κατέκτησε μια φορά τον τίτλο στη Serie A, ένα Σούπερκαπ Ιταλίας κι ένα κύπελλο UEFA.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.