Με το συμβόλαιο του στην Ρεάλ να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι είναι δεδομένο πως το όνομα του Μάριο Χεζόνια αναμένεται να είναι ένα από τα πιο καυτά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.
Ο Κροάτης άσος θα αποτελέσει πόλος έλξης για αρκετές ομάδες της Euroleague κάτι που γνωρίζει καλά και η «Βασίλισσα».
Για αυτό τον λόγο άλλωστε «τρέχει» από τώρα ώστε να τον πείσει να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης και για τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο μιας και όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Marca» έχει απορρίψει ήδη τις δύο προτάσεις ανανέωσης των Μαδριλένων.
Θυμίζουμε πως στην κούρσα για την απόκτηση του βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, με την αγάπη του Χεζόνια για το τριφύλλι να είναι γνωστή.
❌ Hezonja ya ha desestimado dos ofertas de renovación con el Real Madrid https://t.co/v2wKaoo34M
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.